Mano Gargždai



Konkursas „Gamtos mozaika“ skatina rajono moksleivius į gamtos mokslus pažvelgti kitaip

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Organizatorių nuotr. Organizatorių nuotr.

Visuomenėje daug diskutuojama apie gamtos mokslų svarbą mūsų šalies ateičiai – teigiama, kad mokiniai nesidomi gamtos dalykais, o tikslieji mokslai nepelnytai nustumiami į šalį kaip neįdomūs bei nepatrauklūs mokiniams. O gal vis tik yra ne taip?

 

Gegužės 2 d. šešios Klaipėdos rajono 8–9 klasių komandos susirinko į gamtos mokslų konkursą „Gamtos mozaika“ Gargždų „Vaivorykštės” gimnazijoje. Konkurso tema – „Spalvos“. Šių metų konkursą organizavo chemijos mokytoja Jurgita Gerulskienė ir fizikos mokytoja Ilona Tulabienė, o joms talkino visa gamtos mokslų mokytojų komanda. Mokiniai atlikdami užduotis stengėsi į spalvas pažvelgti chemiko, fiziko, dailininko ir biologo akimis, laboratorijoje atliko įvairias praktines užduotis, pasitikrino savo teorines žinias.

Sėkmė šiemet lydėjo Priekulės I. Simonaitytės gimnazijos komandą, tik puse taško nuo jų atsiliko „Vaivorykštės“ gimnazistai, trečioji prizinė vieta atiteko „Kranto“ aštuntokams. Visi mokiniai bei juos ruošę mokytojai apdovanoti padėkomis, o prizininkai – diplomais.

Labai džiaugiamės, kad renginys tampa tradicija ir vis daugiau mokinių domisi STEAM veiklomis mūsų rajone. Iki kitų metų!

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 356 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,