Mano Gargždai



Konkurse „Tvarūs inžineriniai sprendimai ir gyvenamoji aplinka“ gargždiškiams – trečia vieta respublikoje

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Mikas Grikšas, Paulius Prišmontas ir Nerijus Kasiulevičius pristatė savo projektą konkursui Mikas Grikšas, Paulius Prišmontas ir Nerijus Kasiulevičius pristatė savo projektą konkursui

Balandžio 25 dieną Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazijos III–IV gimnazijos klasių mokiniai – Mikas Grikšas, Paulius Prišmontas ir Nerijus Kasiulevičius – dalyvavo bendrojo ugdymo mokyklų mokinių kūrybinių darbų konkurse „TVARŪS INŽINERINIAI SPRENDIMAI IR GYVENAMOJI APLINKA“, kurį jau ketvirtus metus organizuoja Vilniaus Jono Basanavičiaus progimnazija kartu su partneriais – Vytauto Didžiojo universiteto Švietimo akademijos Mokytojų rengimo institutu ir VILNIUS TECH.

 

Konkurso tikslas – skatinti mokinius domėtis visomis STREAM ugdymo sritimis, ugdyti kūrybišką požiūrį į gamtos ir tiksliuosius mokslus bei gebėjimus, juos praktiškai taikyti sprendžiant realaus pasaulio problemas. Konkurso darbų objektas – XX–XXI a. pasaulyje padaryti inžineriniai išradimai, atliepiantys tvaraus vystymosi raidą ir turintys svarbią reikšmę gyvenamosios aplinkos kokybei.

Mūsų gimnazistai pristatė projektinį darbą „Išmanus namas“. Darbai buvo vertinami trimis aspektais: darbo aprašas (medžiagos moksliškumas, aprašymo išsamumas, pateikimo originalumas ir kūrybiškumas), įtaiso originalumas, jo atlikimo, veikimo kokybė ir vizualinė estetika bei pristatymo patrauklumas.

Sveikiname gimnazistus, laimėjusius trečią vietą respublikoje!

 

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 365 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,