Mano Gargždai



Kunigo profilis tinklapyje: pomėgiai – moterys, darbovietė – alaus darykla

Įvertinkite šį įrašą
(16 balsai)
Kunigo K. Vainoriaus anketa socialiniame tinkle facebook Kunigo K. Vainoriaus anketa socialiniame tinkle facebook

Visai neseniai portalo mano-gargzdai.lt redakcija gavo skaitytojos laišką. Pastabi moteris laiške ragina gargždiškius atkreipti dėmesį į Gargždų Šv. Arkangelo Mykolo bažnyčios kunigo Kęstučio Vainoriaus anketą populiariame socialiniame tinklapyje. Anketoje, kaip įprasta, publikuojamos asmeninės nuotraukos, viešinami dienos pastebėjimai. Atrodytų, nieko tokio, daugelis šiuolaikinių bažnyčios tarnų socialinius tinklus naudoja krikščionybei skleisti. Tačiau, kaip pastebi skaitytoja, kunigui visai nedera kai kurie vieši pasisakymai.

„Buvau šokiruota, kai pamačiau Gargždų parapijos kunigo K. Vainoriaus facebook‘o profilyje užrašą – kaip atpiderasinti trečiadienį? Ir dar kai pagalvojau, tas „piderasintojas“ vaikus krikštija ir prie komunijos veda. Sakyčiau, kaip viešas žmogus galėtų pagalvoti, ką šneka. Gėda... Įdomu, ką apie tai pasakytų miestiečiai“,  - laiške svarsto gargždiškė (vardas ir pavardė redakcijai žinomi).

Peržvelgus laiške minimą anketą, kilo abejonių, ar ji iš tiesų priklauso kunigui. Nors anketa pilna asmeninių K. Vainoriaus nuotraukų iš sporto renginių, vakarėlių, kelionių, paplūdimio, pateikiama informacija visiškai neatitinka kunigo statuso. Anketoje rašoma, jog Kęstučio Vainoriaus gimtasis miestas yra Birbilishki, Panevėžio apskritis. Anketoje skelbiama, jog K. Vainorius alaus darykloje „Davra“ dirba degustatoriumi, o jo pomėgiai yra moterys. Vasario 12 dieną anketos metraštyje iš tiesų skelbiamas pasisakymas: „Kaip atpiderasinti trečiadienį“. Tiesa, vulgariame žodyje padaryta klaida – atpiderasimnti.

 

Anketos nepaneigė

 

Prieš porą metų kovo 8  dieną kunigo sukurta anketa – pavogta tapatybė, pokštas, nesusipratimas? Redakcijai uždavus šį klausimą, K. Vainorius sutriko. Kunigas nepatvirtino, jog anketa nėra jo. Pasiteisinimo, kodėl jo, pavyzdžiu kitiems turinčio būti kunigo, anketa yra būtent tokia, kokia yra, K. Vainorius nepateikė. Jis paprašė pacituoti skaitytojos laišką.

„Sakot, atpiderasinti ten parašyta. Nežinau, kaip čia. Nesąmonė kažkokia. Neprisimenu, kodėl taip rašiau. Negaliu pasakyti, kokios tą dieną buvo mano nuotaikos. Žinot, ir lietuviškuose filmuose keikiasi ir dar baisiau. Negaliu pasakyti, kaip taip įvyko. Kažin, ar galėjo kas nors pasinaudoti mano anketa. Niekas prie jos neprieina“, - teigė K. Vainorius.

Pripažinęs, kad kunigui gal taip ir nedera, K. Vainorius sakė kol kas nežinąs, ką pasakyti juo pasipiktinusiai skaitytojai.

„Ji man asmeniškai neparašė, nepasiskundė. Ji parašė pirmiausia jums. Taip, kaip jūs parašysit, taip ir bus“, - kalbėjo K. Vainorius.

Po pokalbio kunigas savo profilio kol kas nepakeitė. 

Susiję įrašai (pagal žymę)

9 komentarai

  • Pone Algimanatai pas ka ispazinties? pas toki kuniga???oi aciu ne, dar poto ant facebook sienos pasiskelbs pasikjuokt :D juk jis toks pats zmogus :D jei jau visi tokie lygus tai lai ir mokescius moka kaip lygus nereiks jau ir is taip jau mokanciu zmoniu imt. Ir nereikia pykt ant tinklarascio kad tiesa paviesino jie saunuoliai. Beje kunigas pripazino kad tai jo anketa ir neieskokit subinej slieku atsiprasant. Noris zmogu gint bet kad ner uz ka....

    Pranešti va taip Ketvirtadienis, 2014 vasario 20 11:35 Komentaro nuoroda
  • kai baisu reikia zegnotis ir eiti ispazinties.Pasiziurekite ka isdarineja musu seimunai,o cia kunigas,kuris toks pats zmogus kaip ir visi.Ir tik jis atsako uz savo darbus.O smerkiantieji-vissu pirma pasiziurekite i save

    Pranešti Algimantas Trečiadienis, 2014 vasario 19 23:51 Komentaro nuoroda
  • „Viešas asmuo yra visuomenės gyvenime aktyviai dalyvaujantis ir vienos siauros grupės (profesinės ar intereso) ribas pranokstančią įtaką turintis asmuo, gaunantis visuomenės pasitikėjimo ir atstovavimo viešajam interesui įgaliojimą įvairiais pavidalais

    Zmones jumis pasitiki o jus taip kalbat. cia orumo izeidimo nematau pats save pazeminot visu akyse taip kalbedamas. Pats pasirinkot toki darba o ne per prievarta, nebepatinka atsibodo? nebedirbkit. Ir visi puola ant portalo ,kodel kad tiesa paviesino? Taip ir reikia negalima slept nuo visuomenes tokiu dalyku. Juk eina zmones ispazinties ir tiki Dievu o cia matai jam dzin, svarbu aukas susirenka is bobuciu ant kelioniu i siltus krastus

    Pranešti Seipsau Trečiadienis, 2014 vasario 19 16:03 Komentaro nuoroda
  • Niekas nedraudzia tureti anketu, bet pries keliant nuotraukas su mergom, alum ir vos nenuogas reiketu pamastyti ar tinkamai elgiasi eidamas kunigo pareigas. Kam rinktis tuomet tai ko negali laikytis ir dar kitus mokyti! Reikejo tada eiti i svarsikus ar virejus, bet kam rinktis vergo darba jei galima is surinktu auku pasilinksminti, juk nerteikia nei ranku teptis, nei galvoti ar rytojuj bus alaus ar ne! Fui!Dar norejau dukryte savo krikstyti pas toki, nu ne aciu! Cia ne tik viesinti reikia, cia reikia rasyti laiskus i kunigu instancijas, kad salintu tokius veidmainius! Orumo isvis neturi kuri apginti nori per teismus!

    Pranešti Dzeneta Trečiadienis, 2014 vasario 19 15:23 Komentaro nuoroda
  • Tūpiems komentatoriams. Anketos viešai prieinamos ir niekam nedraudžiama po jas landžioti!

    Pranešti as Trečiadienis, 2014 vasario 19 12:02 Komentaro nuoroda
  • koks skirtumas ka raso,ar veikt neturit ka,kad po zmoniu anketas landziojat? ka nori ta tegu raso,o jus ,kad tik igelt, ir savaip interpretuot! Labai geras kunigas ir taskas! atstokit pavyduoliai!

    Pranešti ji Antradienis, 2014 vasario 18 23:04 Komentaro nuoroda
  • Nuo kada į kunigus priimami neraštingi, tuo labiau apsipūtę neaiškios žolės, žmonės? :DDD

    Pranešti baka Antradienis, 2014 vasario 18 15:58 Komentaro nuoroda
  • Reiktų atkreipti dėmesį ir į tai, kad visur rašo su klaidomis. Net straipsnyje parašyta apie tai :D

    Pranešti šeip Antradienis, 2014 vasario 18 15:01 Komentaro nuoroda
  • nieko švento nebeliko... gėda... atkreipkite dėmesį į jo nuotraukos ir jo komentarus, baisu...

    Pranešti Antradienis, 2014 vasario 18 13:21 Komentaro nuoroda

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 119 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,