Mano Gargždai



Dauparuose įvyko sporto šventė „Pajudam 2023“ (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
M. Riaukos nuotr. M. Riaukos nuotr.

Praėjusį šeštadienį (rugpjūčio 12 d.) Dauparuose įvyko kasmetinė tradicinė sporto šventė „Pajudam 2023“.

 

Šventė prasidėjo sporto rungtynėmis Dauparų stadione: tinklinio 4x4, krepšinio 3x3, smiginio. Taip pat vyko ir vaikų rungtys bei stebuklinga lobio paieška su fėjomis Albina, Zose, Toma ir Beatriče.

Visą dieną Gobergiškės parke vyko mugė, nemokami atrakcionai ir kiti smagūs užsiėmimai: batutai, veidukų piešimas, putų šou, buvo nemokami dalinami ledai. Savo veiklas pristatė Jono Lankučio mobilioji biblioteka, mobilieji Gargždų atviro jaunimo centro darbuotojai, Klaipėdos rajono savivaldybės priešgaisrinė tarnyba.

Vakaro programoje nuotaiką kėlė kaimo kapela „Šešios bačkos“, vokalo studija „Rivervoices“, solistė Emilija Srėbaliūtė, grupės „Kūjeliai“ lyderis Julius Vaicenavičius bei atlikėjas Anatolijus Oleinik.

Šventėje buvo sulaukta netikėtos dovanos, kurią organizavo Klaipėdos parašiutininkų klubas. Susirinkusieji išvydo nuostabų ir nepamirštamą akrobatinį parašiutininkų šou pasirodymą.

Kaip ir kasmet, Dauparų sporto šventėje vyko tradicinė loterija, kurioje dalyviai laimėjo puikius prizus nuo rėmėjų. Pagrindinis loterijos prizas – 100 eurų vertės kuponas, nakvynė miško namelyje dviem nuo MB „Belaiko“.

Renginį vainikavo kerintis lazerių šou pasirodymas.

Šventės organizatoriai dėkoja rėmėjams, partneriams ir visiems prisidėjusiems.

 

Akimirkos iš renginio – Mindaugo Riaukos nuotraukose:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 240 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,