Mano Gargždai



Rajono ansambliai pasirodo vis geriau

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Gerdos Muldarytės nuotr. Gerdos Muldarytės nuotr.

     Balandžio 24 d. Veiviržėnų kultūros centro Judrėnų skyriuje vyko Klaipėdos rajono vokalinių ansamblių šventė–koncertas.

 

     Koncerte dalyvavo vienuolika Klaipėdos rajono kolektyvų, kurie paruošė po tris kūrinius. Vakarui dirigavo garsios Judrėnų artistės Vilija Norvilienė bei Vilija Būdvytienė. Joms talkino Eugenija Selskienė. Kolektyvams už pasirodymus buvo įteikti humoristiniai dovanų čekiai: vieniems teko 7,5 l Judrėnų lurdo švento vandens, kitiems – kvietimas į 2018 metų S. Dariaus šventę, dar kiti galės pasimėgauti šuoliu iš lėktuvo (be parašiuto).

     Šventėje dalyvavo Gargždų kultūros centro, Priekulės kultūros centro, Kretingalės kultūros centro ir Veiviržėnų kultūros centro bei skyrių kolektyvai.

     Sveikinimo žodį tarė Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos Kultūros skyriaus vedėjas Gintautas Bareikis ir kelialapis į „Euroviziją" neoficialiai buvo įteiktas Veiviržėnų kultūros centro vokaliniam ansambliui „Viržis" (vad. Žibutė Sukackienė ir Regimantas Šilinskas).

     Po koncerto tradiciškai judrėniškiai vaišino kulinariniu paveldu: cepelinais, kastiniu bei gira. Svečiai buvo pakviesti į visai neseniai atidarytus bendruomenės namus, kuriuose buvo galima pasidžiaugti kolektyvais, aptarti renginį, pabendrauti.

     Kultūros skyriaus vedėjo pavaduotoja Jolanta Polekauskienė teigė, kad šiemet kolektyvai pasirodė šauniai, Klaipėdos rajone nėra nei vieno kolektyvo, už kurį būtų gėda. Šaunūs vadovai, kolektyvai tobulėja ir pasirodo vis geriau.

     Veiviržėnų kultūros centras dėkoja visiems Klaipėdos rajono vokalinių ansamblių kolektyvams už dalyvavimą renginyje.

 

     Renginio akimirkos – Gerdos Muldarytės nuotraukose:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 174 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,